Київ, Святошинська, 34, оф.303
Каталог товарів

Біла цегла в інтер'єрі

Категорії

У моді завжди були і залишаються натуральні матеріали. За останні роки вони набувають все більшої популярності, і будівельна сфера не виняток. Будинки з природного каменю і з дерева знову входять в моду, також акцент робиться на меблі та підлогові покриття, виконані з екологічно чистих матеріалів. Нове віяння моди представляє собою цегляна стіна в дизайні інтер'єру кімнати.

Безумовно, біла цегла використовувалася в будівництві раніше, але напрям використання її в оздоблювальних внутрішніх роботах з'явився зовсім недавно. Однак застосування благородної білої цегли вже має досить високий рівень популярності, зокрема, для обробки інтер'єру та декорування внутрішніх приміщень.

На думку дизайнерів, використання білої цегли для обробки як зовнішньої, так і внутрішньої частини приміщення є ознакою високого стилю. Якісний матеріал має відповідну вартість. З цієї причини, на випадок, коли бюджет не дозволяє використовувати повнорозмірну біла цегла, існують інші варіанти обробки, більш матеріально-доступні. Так, наприклад, дуже красиво виглядають кам'яні шпалери, або композитні та інші панелі, що імітують білу цеглу. Такі варіанти також використовуються в декорі, але оригінальне оформлення має більший попит. З білої цегли роблять колони, барні стійки, арки, сходи, каміни.

Декоративна біла цегла дозволяє розставити акценти і привертає до себе увагу, вхідні двері обрамлені цеглою виглядають дуже добре. Проте дизайнери попереджають, що якщо не правильно підібрати фактуру і розміри цегли, то можна зробити більш "важким" загальний дизайн приміщення і, крім цього, зменшити простір. З цієї причини необхідно ретельно підходити до вибору білої цегли, і тільки тоді можна виграти від такого вибору. Цегла не виділяє шкідливих речовин і тому безпечна для жителів будинку. Якщо поверхня забрудниться то її можна протерти миючим засобом, в догляді вона не є примхливою. Біла цегла зносостійка, вона практично не стирається. Використовуйте її не тільки в якості будівельного матеріалу, а й для внутрішнього оздоблення. Вона стане родзинкою вашого інтер'єру.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*