Київ, Святошинська, 34, оф.303
Каталог товарів

Будівництво будинку з газобетону. 15 день. Дерев'яне перекриття

Категорії

Привіт друзі, сьогодні у нас п'ятнадцятий і шістнадцятий день будівництва будинку з газобетонних блоків Аерок, і сьогодні ми робимо дерев'яне перекриття (альтернатива залізобетонним плитам перекриття).

Тепер розповімо як ми це робимо. Перед тим як класти брус на газобетон, ми кладемо гідроізоляцію з руберойду, потім вже встановлюємо брус. Балки, які лежать на армопоясі, кріпимо за допомогою металевих куточків, одна сторона прикручується безпосередньо до балки, а друга до газобетону, таким чином, ми фіксуємо наш брус. Балки, які лягають від однієї стіни до іншої, кріпимо за допомогою цвяхів, забиваючи цвяхи в торець балки.

Так як балки у нас не довші шести метрів, ми стикуємо їх на перегородках, пов'язуючи металевою пластиною. Рівнем перевіряйте, що б всі балки у вас лежали в однаковій площині. І оптичним нівеліром перевіряйте перепади по армопоясу.

Це все робиться для того, щоб потім не мати мороки з підлогою, якщо у вас зараз попадеться нерівний чи кривий брус, то краще його відразу замінити. Цвяхи ми забивали двохсоті, так як у нас брус 100мм, то цвяхи входять ще на десять сантиметрів в брус.

Ось такий процес перекриття, в принципі нічого складного тут немає, але перед цим слідує нелегка підготовка. Потрібно залити правильно і рівно армопояс, потім вибрати рівну дошку, що б все у вас було рівно і ідеально.

Дерев'яне перекриття фото
Рис.1 Дерев'яне перекриття
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*