Київ, Святошинська, 34, оф.303
Каталог товарів

Що робити з бракованими блоками? Будівництво будинку з газобетону

Категорії

Що робити з бракованими блоками?

Брак газобетону
Рис.1 Брак газобетону
Зколотий газобетонний блок
Рис.2 Зколотий газобетонний блок

За ДСТУ допускається 5% бракованих, або колотих блоків. На практиці, на жаль, ця цифра як правило вище, іноді значно. Найчастіше причиною того, що газоблоки Aeroc приїжджають на об'єкт з тріщинами, з відколами, лопнутими, покришеними і т.д. є завантаження, транспортування, і розвантаження.

При покупці газобетону у вас може виникнути така проблема, як неякісний блок, тобто ви можете виявити побитий і потрісканий блок вже у себе на об'єкті, і як правило оскаржити це з виробником дуже складно.

Звичайно ж, до вас не приїде машина бою, але якась частина блоку буде зіпсована, і щоб використовувати якомога велика кількість блоку я вам розповім, що роблю я.

Потрісканий або відколотий блок потрібно закладати зіпсованою стороною всередину, потім всі відколи потрібно буде замастити розчином. Так само такі блоки добре годяться на підрізування, туди, де цілий блок не лягає, а потрібна половинка або ще менший шматок.

Якщо ви вирішили будувати будинок з газобетону, то будьте готові до того що 15-20% блоку у вас буде з браком, і вам треба буде придумати як його використати.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*