Київ, Святошинська, 34, оф.303
Каталог товарів

Кератерм - керамічні поризовані блоки

Категорії

КУЗЬМИНЕЦЬКИЙ ЦЕГЛЯНИЙ ЗАВОД - кращий національний виробник будівельних матеріалів 2011 року

Кузьминецький цегляний завод - перше в Україні та найбільше в СНД підприємство з серійного виробництва поризованих керамічних блоків КЕРАТЕРМ проектною потужністю 130 млн. штук умовної цегли на рік. Завод, збудований у 2008 році за новітніми світовими технологіями з використанням сучасного європейського та японського обладнання, розміщується за 70 км від Києва у с. Кузьминці Кагарлицького району. У виробництві використовується лише натуральна, екологічно чиста сировина без хімічних домішок. Сировина, виробничий процес та кінцева продукція проходять обов’язкову регулярну експертизу на якість та екологічну безпеку. Продукція сертифікована та відповідає ДСТУ Б.В.2.7.- 61.2008 (ЕЙ 771-1.2003, ИЕО) і всім нормативним актам

Кератерм

Кожна партія продукції проходить відповідний контроль у лабораторії підприємства. Технічні характеристики, відповідність нормам і стандартам підтверджені випробуваннями незалежних лабораторій та науково-дослідних інститутів.
У комплексі всі переваги КЕРАТЕРМ дають великий економічний ефект порівняно з іншими стіновими матеріалами, які використовуються в Україні.
Поризовані керамічні блоки використовують для зведення багатоповерхових і котеджних будинків у всіх регіонах України.
Купуючи блоки КЕРАТЕРМ, Ви обираєте надійного партнера - Кузьминецький цегляний завод, який виробляє якісну продукцію за новітніми технологіями. Це дає Вам можливість отримати відчутні економічні вигоди та жити в престижному комфортному будинку.

За версією Конфедерації будівельників України Кузьминецький цегляний завод визнано кращим виробником будівельних матеріалів 2011 року. «Упродовж 2011 року спостерігалося стрімке зростання попиту на поризовані керамічні блоки КЕРАТЕРМ, пропорційно до нього зростали й обсяги виробництва. Це показує, що ринок сприйняв наш продукт, не дивлячись на те, що він новий», - повідомили в прес-службі заводу.

КЕРАТЕРМ
П0РИ30ВАНІ КЕРАМБЛОКИ
На підприємстві налагоджено виробництво поризованих керамічних блоків трьох типорозмірів
КЕРАТЕРМ 38 - не потребує утеплення, що дає можливість зводити одношарові стіни, і користується найбільшим попитом для індивідуального та котеджного будівництва. Розміри - 248x380x238 мм
КЕРАТЕРМ 25 - використовується переважно для зведення котеджних і багатоповерхових висотних будинків, а також для міжквартирних перегородок. Розміри - 380x245x238 мм.
КЕРАТЕРМ 12 - ефективне рішення для між-кімнатних перегородок: показник шумоізоляції кращий у своєму клан і 41 дБ, а 1 кв. м стіни з блоків зводиться за ЗО хв., із цегли - за 2 гад. Розміри - 380x120x238 мм.

Кладка Кератерма

Головна відмінна риса блоків КЕРАТЕРМ у тому, що вони поризовані. За технологією виробництва в глину додають дерев'яну тирсу, яка вигорає в печі, залишаючи замкнуті мікропори. Це робить блоки теплішими та легшими.

Висока міцність. Марка міцності КЕРАТЕРМ складає М100-125. Цього абсолютно достатньо для зведення са- монесучих стінових огороджувапьних конструкцій заввишки до 6 поверхів.

Універсальна енергоефективність. Стіна з КЕРАТЕРМ завтовшки 380 мм тепліша, ніж стіна зі звичайної цегли товщиною в 1 м! Це досягається завдяки пористій структурі матеріалу та наявності пустот, розміщених таким чином, щоб затримувати переміщення тепла/холоду.

Економічність. Скорочення витрат на будівництві досягається завдяки таким важливим чиникам:
• вертикальні шви не заповнюються розчином, тому його витрати у 2,5-3 рази менші, ніж під час використання звичайної цегли;
• майже втричі вища швидкість мурування;
• при високій точності геометричних розмірів суттєво заощаджуються витрати на вирівнювальному шарі штукатурки.

Не потребують утеплення. Сучасна технологія виробництва КЕРАТЕРМ забезпечує коефіцієнт теплового опору готової стіни 2,86 кв.м*К/Вт, що повністю відповідає державним вимогам із енергозбереження: згідно з ДБН тепловий опір готової стіни в найхолодніших регіонах України має складати не менше 2,8 кв.м*К/Вт. Тобто стіни з КЕРАТЕРМ 38 не потребують утеплення.

Легко облицювати! КЕРАТЕРМ поєднуються з усіма типами фасадів (лицьовою цеглою, навісними фасадними системами) і мають гарні показники на зчеплення із штукатурками.
100% екологічність. Блоки КЕРАТЕРМ не містять хімічних домішок і виробляються лише з випаленої глини та дерев’яної тирси, яка вигорає в печі, залишаючи замкнуті мікропори.

Звукоізоляція. Стіна з поризованих блоків має найкращу у своєму класі звукоізоляцію: КЕРАТЕРМ 38 - 52,5 дБ, КЕРАТЕРМ 25 - 53,5 дБ.

Стіни дихають. КЕРАТЕРМ не затримують вологу, а виводять ії. Це унеможливлює виникнення грибків та інших неприємних факторів на стінах і створює комфортний мікроклімат у приміщенні.
Гарантія якості. Кожна партія продукції проходить відповідний контроль у лабораторії підприємства.

Технічні характеристики, відповідність нормам і стандартам підтверджені випробуваннями незалежних лабораторій та науково-дослідних інститутів.

Усі ці переваги дають Вам можливість заощадити кошти на будівництві, не знижуючи його якості, а навпаки, підвищуючи її.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*