Київ, Святошинська, 34, оф.303
Каталог товарів

Основні переваги плит перекриття

Категорії

Плити перекриття являють собою вироби із залізобетону, попередньо пройшовши додаткову обробку. Перекриття ЗБВ широко застосовуються в будівництві і мають цілу масу різновидів. Доступна ціна є однією з найголовніших переваг даного будівельного матеріалу. Також слід відзначити той факт, що плити є універсальним матеріалом, і тому можуть застосовуватися для будівництва приміщень різного типу. Крім цього перекриття відрізняються високим рівнем міцності, і даний факт дозволяє застосовувати їх для будівництва висотних будівель в районах, де потрібна висока сейсмічна активність.

Виробництво плит перекриття
Рис.1 Виробництво плит перекриття

Функціональне призначення плит перекриття - це міжповерхова організація перекриття, прокладка теплотрас та спорудження несучих конструкцій. Водонепроникність, шумо- і теплоізоляційні завдання, пожежобезпечність - всіма цими якостями буде володіти будівля, зведена з плит перекриття ЗБВ. Пустотні перекриття володіють найкращими показниками ізоляції. Порожнечі в деяких випадках заповнюються пористими матеріалами або легким бетоном. У більшості випадків плити використовуються в нормальних кліматичних умовах, в неагресивних середовищах. Але часом перекриття виготовляються з бетону F50, такі плити володіють підвищеними властивостями морозостійкості.

Ще зовсім недавно плити перекриття не користувалися такою популярністю, тому що не були такими зручними і їх монтаж вимагав установки балок для додаткової опори. Сьогодні плити випускаються великих розмірів, але за рахунок спеціальної технології виробництва вони мають невелику масу. Для зведення конкретних будівель плити перекриття можуть виготовлятися за спеціальними кресленнями, тим самим будова виходить ідеальних геометричних параметрів. Обробка приміщення спрощується, так як плити забезпечують рівне покриття підлоги, стелі, роботи з вирівнювання стін виробляти не доведеться. Матеріали, які використовуються для виготовлення плит, підлягають перевірці на спеціальному обладнанні. Сучасне обладнання і технології виробництва дозволяють випускати матеріали найвищої якості.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*