Київ, Святошинська, 34, оф.303
Каталог товарів

Пропитки для бетонів

Категорії

Спеціальні пропитки застосовуються з метою підвищення міцності бетону від Ковальської, захисту від шкідливих речовин і агресивної дії зовнішнього середовища. Пропитки, як правило, це речовини, які проникають у його структуру максимально глибоко, що заповнюють усі пори і можливі тріщини в конструкціях з бетону.
Виділяють два основних види використовуваних пропиток: що мають неорганічну основу і пропитки на основі органічних речовин. Епоксидна смола, акрил, поліуретан використовуються для створення органічних пропиток. Ці речовини забезпечують обеспилення конструкцій з бетону в результаті заповнення пор молекулами матеріалу. Таким чином, бетон стає стійким до хімічного впливу і його міцність в цілому стає набагато вище.

Неорганічні пропитки діють наступним чином: вони перетворюють в нерозчинні сполуки всі речовини, тим самим трохи підвищують загальну міцність бетону. Пропитки використовуються не на стадії виробництва бетону, а застосовуються вже на готовому матеріалі: обеспилення підлог з бетону на складах і виробничих приміщеннях, обробка текучих фундаментів. Повне просочення відноситься до переваг пропиток для бетону. З часом не відбувається їх відшарування, також вони не утворюють додаткового шару на поверхні. Таким чином, пропитки збільшують всі показники конструкції, в тому числі і її зносостійкість. Поверхневий шар бетону може бути зміцнений до трьох разів. Наносити такі пропитки можна на опори, стіни і стелі, а також на інші частини вже зведених споруд.

Дані пропитки використовуються для обробки бетонних виробів в складських, торгових і житлових приміщеннях і в різних галузях промисловості. Також пропитки можуть застосовуватися перед нанесенням штукатурної суміші або полімерного покриття, фарби, в якості підготовчого матеріалу. Перед просоченням поверхня загрубляется піском дрібної фракції щоб надати антиковзаючі властивості. Підлога, яка пройшла дану обробку набуває низької стираності і всіх описаних вище властивостей.

Пропитка в якості матеріалу для гідроізоляції захищає зсередини конструкції із залізобетону. Без залучення кваліфікованих фахівців можна забезпечити водозахисне покриття всім залізобетонним і бетонним виробам, це стає можливим за допомогою кольматуючих пропиток.

Спеціально для бетону розроблені двокомпонентні склади дозволяють використовувати даний матеріал при будівництві резервуарів, басейнів та інших споруд, які тісно контактують з водою. Такі пропитки коштують набагато дорожче звичайних класичних складів, проте вони відрізняються високою ефективністю в порівнянні зі звичайними. Якщо необхідно максимально підвищити міцність бетонних плит, то краще використовувати саме двокомпонентні пропитки, оскільки вода знижує якість бетону.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*