Київ, Святошинська, 34, оф.303
Каталог товарів

Виробники газобетону в Україні

Категорії

Огляд заводів-виробників газобетону в Україні

Виробників газобетону в Україні небагато. Причина цього полягає в тому, що технологічне обладнання, необхідне для виробництва цього матеріалу, відрізняється високою вартістю і складнощами в експлуатації, тобто, щоб виробляти газоблоки, потрібно обов'язково будувати завод, тому що лінії для їх випуску займають велику площу.
І все ж, вибір виробників газобетону на українському будівельному ринку є, і ми представляємо його вашій увазі.

Газобетон ААС "Завод будівельних матеріалів № 1" м.Нова Каховка, Херсонська обл.

Газоблок AAC Завод з виробництва газоблоків ААС є в даний час найбільшим заводом виробництва газобетону в Україну.
Важливим фактором у виборі містоположeння заводу була наявність сировинної бази і транспортних шляхів, які б забезпечили поставки в регіони України, які динамічно розвиваються. Найсучасніші обладнання та технології, унікальна продукція - запорука успіху Новокаховського «Заводу будівельних матеріалів № 1».

 

Газобетон «Стоунлайт» (Stonelight) - ТОВ «Орієнтир-Буделемент» (м. Бровари).

Газоблок Стоунлайт Газобетонні блоки ТМ «Стоунлайт» виробляють на автоматизованій лінії фірми «Хеттен» (Німеччина). Виробництво ведуть за фірмовою технологією, що розроблена постачальником обладнання. Устаткування і продукція відповідають світовим стандартам якості.
Всесвітньо відомий бренд «Хеттен» гарантує високу міцність споруд, надточну геометрію і суттєву економію при будівництві з газоблоків Стоунлайт.
Встановленa лінія втілила всі останні розробки німецької компанії, безумовно, світового лідера серед виробників обладнання для будівельної індустрії.

 

Газобетон Аерок (Aeroc) - ТОВ «Аерок» (м.Березань, м.Обухів).

Газоблок AerocТОВ «Аерок» є лідером на ринку виробів з ніздрюватих бетонів автоклавного твердіння на Україні і найкрупнішим постачальником виробів під ТМ Аeroc по всіх регіонах. Продукцію випускають на двох заводах - в м.Березань і в м.Обухів (Київська обл.). За своєю якістю обухівський газобетон АЕРОК відповідає найвищим, як українським, так і європейським, стандартам. ТОВ «Аерок» засноване в 2006р. з метою будівництва заводу з виробництва газобетону в м.Березань, і входить до складу групи ЛСР.
Завод в м.Обухів увійшов до складу групи в 2008р . На ньому працює лінія «Універсал - 60» з потужністю в 170 000м ³ і нова лінія «Wehrhahn Smart» з потужністю 180 000м ³ на рік.
На заводі в м.Березань працює високотехнологічна лінія «HESS AAC Systems BV» з потужністю в 400 000м ³. Заводи оснащені власними лабораторіями, що дозволяє контролювати якість продукції. Компанія є члeном «Всеукраїнської асоціації виробників автоклавного газобетону».

Газобетон UDK - ТОВ «ЮДК» (м.Дніпропетровськ).

Газоблок UDKТОВ «ЮДК» - один з провідних виробників газобетону в Україні, засноване в 2007р. одночасно з заводом, оснащеним сучасним устаткуванням «Masa-Henke». Вже в 2009р. перша партія продукції з'явилася на будівельному ринку України, а в квітні 2012р., в результаті установки додаткового обладнання, потужність досягла 440 000м ³ на рік.

 

Газобетон ХСМ (HETTEN) - Корпорація «Харківські будматеріали» (м. Харків)

Корпорація створена в 2002р., До її складу входять три заводи: «Завод залізобетонних конструкцій», «Курязький завод силікатних виробів», НПФ «Інтерфакт Лтд».
В даний час, корпорація являє собою найбільшого в регіоні виробника пустотілих плит перекриття, керамічної лицьової і керамічної рядової, а також, силікатної цегли, також виробів з газобетону, сухих будівельних сумішей.

ТОВ «Чернігівський завод будівельних матеріалів».

Пріоритетом для ТОВ «Чернігівський завод будівельних матеріалів» є покращення якості пористого бетону і силікатної цегли.
У 2005р. підписаний контракт з компанією «WEHRHAHN» (Німеччина) на поставку сучасного обладнання для виробництва ніздрюватого бетону, щоб отримувати продукцію високої якості. В даний час завод також є генеральним підрядником і інвестором будівництва житлових будинків в Київському і Чернігівському регіонах.

ТОВ «Силікатобетон» (м.Суми).

Газоблок СумиТОВ «Силікатобетон» - один з найпотужніших виробників стінових будматеріалів в Україні і один з флагманів з виробництва пористого бетону. Розташоване на площі в 16,4 га в м.Суми і має дилерську мережу по всій території Україні.
Основною продукцією є блоки з пористого бетону і силікатна цегла.

ВАТ «Житомирський комбінат силікатних виробів» (м. Житомир).

ВАТ «Житомирський комбінат силікатних виробів» було засновано в 1964р. і спеціалізувалося на виробництві силікатної цегли. Незважаючи на труднощі, комбінату вдалося зберегти потужність і навіть наростити обсяги виробництва.
Сьогодні підприємство - одне з провідних виробників стінових матеріалів не тільки в Житомирській області, а й у Київській, Вінницькій, Хмельницькій і Закарпатській областях. Крім цегли, комбінат випускає газоблоки, термоблоки, блоки фундаментні, бетон та інше.

ВАТ «Куп'янський силікатний завод» (м. Куп'янськ).

Газоблок КупВАТ «Куп'янський силікатний завод», заснований у 1905р, - виробник силікатної цегли і блоків з пористого бетону, іменованих «Куп'янським газоблоком» . У 2004р. робота підприємства, у зв'язку з труднощами, була призупинена. Після придбання його групою компаній «Моноліт», виробництво відновилося. Зараз завод працює під управлінням ТОВ «Будтехнологія». За свідченнями на 2007р., Обсяг виробництва склав 180 800м ³ газобетону.

( 4 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*