Київ, Святошинська, 34, оф.303
Каталог товарів

Червона керамічна цегла

Категорії

У сучасному будівництві застосовуються найрізноманітніші будівельні матеріали, починаючи від звичайного піску і закінчуючи найскладнішими будівельними конструкціями. У той же час, найбільш популярним з усього різноманіття і достатку матеріалів є керамічна червона  цегла. Технологічні якості червоної керамічної цегли просто приголомшливі: відмінна шумоізоляція та теплоізоляція, зовні будівлі виходять дуже привабливими.

Керамічна цегла активно використовується для зведення будівель різного призначення: житлові будівлі, підсобні приміщення, виробничі споруди. Споруди виходять досить практичними і фасад виглядає прийнятно, а що стосується терміну експлуатації, такі будівлі прослужать не один десяток років. Червона будівельний цегла використовується для будівництва з давніх часів - археологи багато разів знаходили при проведенні розкопок стародавні споруди, і, не дивлячись на довгі роки, будівлі були в досить хорошому стані.


Рис.1 Червона керамічна цегла

Любов і повагу будівельників і підрядників червона цегла заслужила не тільки завдяки своїм зовнішнім даним. Висока міцність, довгий термін служби, безпека будівель є основними характеристиками матеріалу. Слід зазначити, що для обробки фасадів, зведених з червоної керамічної цегли, практично не потрібно використовувати додаткові матеріали, якщо тільки підкоригувати сліди часу. Природно, якщо у власника будинку є бажання обштукатурити фасад будинку, то червона цегла цьому не перешкода. Шумо- і теплоізоляція є невід'ємними перевагами червоної цегли. У спеку така цегла буде зберігати прохолоду, а в зимові холоди в будинку завжди буде тепло. Набагато менше шумів з вулиці проникне у ваш будинок.

Особливих складнощів кладка червоної цегли не представляє. Провести кладку зможе навіть власник ділянки, який не має спеціальних навичок, наймати бригаду будівельників доведеться лише у випадку складної конструкції споруди - іншими словами господарську споруду можна звести і самостійно, а будівництво будинку краще довірити професіоналам. Для цього необхідно провести вірні розрахунки, включаючи як необхідну кількість цегли, так і розчину для кладки.

 

Купити червону керамічну цеглу у Києві
Ви можете в нашій компанії, подзвонивши нам за номером (095) 202-26-20
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*