Київ, Святошинська, 34, оф.303
Каталог товарів

Залізобетонні перемички

Категорії

Перемички - вироби з залізобетону, широко застосовуються при будівництві об'єктів житлового, громадського та промислового типу. Перемички із залізобетону здатні витримувати навантаження, як від несучих стін, так і стін - перекриттів, що виникають від тиску на такі конструкції. Вони розташовуються горизонтально і являють собою силову конструкцію. Застосовуються перемички в цілях облаштування віконних проємів, дверних проходів, створення перекриттів, несучих навантажень статистичного типу при будівництві споруд з цегли, природних матеріалів, збірного і монолітного залізобетону.

Виділяють два види залізобетонних перемичок. На заводських лініях виготовляють збірні перемички із залізобетону. Такі перемички транспортуються на будівельні об'єкти, збірними перемичками є балки і прогони. На місці ж зведення будівель створюються перемички монолітного вигляду. Для їх створення необхідний каркас з арматури, який монтується на місці, після його монтажу він заповнюється бетоном. Для каркаса застосовують U -подібну опалубку.

Із залізобетону випускають також і посилені перемички. Рядові перемички із залізобетону використовують в тому випадку, якщо навантаження на конструкції становить менше 3400кг на метр квадратний, а якщо навантаження більше даної маси, то використовують несучі посилені перемички. Для позначення перемичок використовують літерно- цифровий індекс: цифри при цьому позначають розміри поперечного перерізу в дециметрах, заголовні букви позначають вид перемички згідно з державними стандартами, також при позначенні перемички вказується її довжина, показник несучої навантаження на елементи конструкції і присутність петель. Наприклад, перемичка 2ПБ-17-2п - розмір перетину 2 дециметра, брускова перемичка, довжина 1,7 метра, проектне навантаження - 200кг на метр квадратний, з петлями для монтажу. Для завантаження перемичок застосовується спеціальна кранова техніка безпосередньо на заводі -виробнику.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*